Bereidingstijd: 10 minuten
Overnight oats, ze zijn echt ideaal voor wanneer je weinig tijd hebt in de ochtend om een ontbijt te maken. Vaak maak ik dit recept op zondag zodat ik voor maandag en dinsdag mijn ontbijt al in de koelkast heb staan. Je kan er eindeloos mee variëren maar deze appeltaart variant is hier favoriet zeker in de herfst en winter!

Schil de appels en snijd in blokjes.
Doe de havermout, amandelmelk, kaneel, rozijnen en appelblokjes in een grote kom en roer goed door. Roer er vervolgens 1 eetlepel honing/ahornsiroop doorheen. Laat heel even staan tot de havermout al wat van de melk heeft opgenomen.
Doe het mengsel vervolgens over in de 4 wekpotten of iets anders wat je af kan sluiten. Zet de oats minstens 4 uur in de koelkast
Haal de overnight oats op tijd uit de koelkast zodat het iets meer op kamertemperatuur kan komen en garneer met de walnoten en de resterende honing/ ahornsiroop. Eet smakelijk!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Schil de appels en snijd in blokjes.
Doe de havermout, amandelmelk, kaneel, rozijnen en appelblokjes in een grote kom en roer goed door. Roer er vervolgens 1 eetlepel honing/ahornsiroop doorheen. Laat heel even staan tot de havermout al wat van de melk heeft opgenomen.
Doe het mengsel vervolgens over in de 4 wekpotten of iets anders wat je af kan sluiten. Zet de oats minstens 4 uur in de koelkast
Haal de overnight oats op tijd uit de koelkast zodat het iets meer op kamertemperatuur kan komen en garneer met de walnoten en de resterende honing/ ahornsiroop. Eet smakelijk!
1 comment
heerlijk Veerle en snel gemaakt