Lijnzaadcrackers met Hollandse Garnalen

door Veerle Roelen
CategorieMoeilijkheidBeginner

Bereidingstijd: 10 minuten
Met dit lunchgerechtje krijg je spontaan zin in het voorjaar. Lekker lui in je achtertuin of op je balkon met een koud glaasje van het een of ander. De lijnzaadcrackers die ik heb gebruikt zijn van het merk Biobites, ik ben vooral fan van die met rozemarijn ze passen perfect bij dit recept.

Aantal1 persoon
Bereidingstijd10 minuten
1

Rasp de citroen of trek krullen met de zesteur en pers vervolgens de citroen uit. Zet de zeste en het sap apart.

2

Verwijder de schil en de pit van de avocado. Snijd de avocado in grove stukken en doe in de keukenmachine samen met 2 eetlepels citroensap, 2 eetlepels mayonaise, ½ theelepel dragon en peper en zout naar smaak. Mix het tot een mooi glad geheel.

3

Bestrijk de lijnzaadcrackers met de avocadospread. Verdeel de Hollandse garnalen over de crackers en garneer de crackers met de tuinkers of bieslook.

4

Strooi wat van de citroenzeste over de crackers en doe er nog wat vers gemalen peper over. Eet smakelijk!

Ingrediënten

Aanwijzingen

1

Rasp de citroen of trek krullen met de zesteur en pers vervolgens de citroen uit. Zet de zeste en het sap apart.

2

Verwijder de schil en de pit van de avocado. Snijd de avocado in grove stukken en doe in de keukenmachine samen met 2 eetlepels citroensap, 2 eetlepels mayonaise, ½ theelepel dragon en peper en zout naar smaak. Mix het tot een mooi glad geheel.

3

Bestrijk de lijnzaadcrackers met de avocadospread. Verdeel de Hollandse garnalen over de crackers en garneer de crackers met de tuinkers of bieslook.

4

Strooi wat van de citroenzeste over de crackers en doe er nog wat vers gemalen peper over. Eet smakelijk!

Lijnzaadcrackers met Hollandse Garnalen

Laat hier een bericht achter