Bereidingstijd: 10 minuten
Salades, je kan er echt eindeloos mee variëren en het is een prima manier om lekker wat groenten binnen te krijgen. Deze zonnige salade is heerlijk als lunch maar doet het ook prima bij de BBQ!

Mix voor de dressing de olijfolie, citroensap, mayonaise, dragon, peper en zout tot een geheel.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan een beetje bruin en laat vervolgens op een bord afkoelen.
Doe de rucola in een mooie schaal of verdeel over borden. Snijd de avocado in de lengte in tweeën. Verwijder de pit en de schil en snijd de helften in plakjes.
Snijd de kipfilet in dunne plakjes of reepjes.
Verdeel de avocado, de kipfilet, de pijnboompitten en de rozijnen over de rucola.
Sprenkel de dragondressing over de salade en maal eventueel nog wat verse peper over het geheel. Eet smakelijk!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Mix voor de dressing de olijfolie, citroensap, mayonaise, dragon, peper en zout tot een geheel.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan een beetje bruin en laat vervolgens op een bord afkoelen.
Doe de rucola in een mooie schaal of verdeel over borden. Snijd de avocado in de lengte in tweeën. Verwijder de pit en de schil en snijd de helften in plakjes.
Snijd de kipfilet in dunne plakjes of reepjes.
Verdeel de avocado, de kipfilet, de pijnboompitten en de rozijnen over de rucola.
Sprenkel de dragondressing over de salade en maal eventueel nog wat verse peper over het geheel. Eet smakelijk!