Overveerlijk is een feit!

door Veerle Roelen

Van dromen, naar durven, naar doen. Mensen die mij kennen weten dat ik een kookgek ben. Een gezonde Bourgondiër zoals ik mezelf graag noem. Lange tijd heb ik lopen dromen en fantaseren hoe het zou zijn om een foodblog te hebben. Toen mensen mij steeds vaker gingen vragen naar de recepten achter de foto’s die ik postte, vond ik dat het toch eens tijd werd om met mijn passie serieuzer aan de slag te gaan. Zie hier het resultaat: www.overveerlijk.nl is een feit! En daar ben ik best een beetje trots op.

Op overveerlijk.nl vind je vooral gezonde recepten. Ik eet zelf voornamelijk volgens de principes van het oerdieet, ookwel paleo genoemd, maar in een modern jasje. Voor mij is dit geen hype maar een lifestyle waar ik mezelf lekker en fit bij voel. En dit is absoluut niet saai, zoals je zult merken aan mijn recepten. Ik ben niet de persoon die kan leven van alleen maar salades. Ik eet echter geen 100% paleo. Ik eet wel gluten en lactose/ koemelk vrij maar eet af en toe ook dingen die niet strikt paleo zijn. Zoals havermout, geitenkaas, en peulvruchten, dit omdat deze voedingsmiddelen ook voordelen hebben en erg lekker zijn. Ik eet gevarieerd en gezond en natuurlijk ben ik geen heilige en geniet ik ook wel eens van iets wat minder gezond is. Het gaat immers om balans.

Naast mijn recepten zal ik op overveerlijk.nl ook mijn adresjes delen waar ik graag mijn ingrediënten haal, maar ook tips en wetenswaardigheden op het gebied van gezonde voeding. We mogen meer aandacht hebben voor wat we eten. Wat we binnen krijgen is van invloed op de prestaties die we leveren. Dat klikt misschien heel gewichtig, maar ga maar eens na. Iedereen weet dat je beter geen diesel in een benzineauto kan stoppen omdat je dan niet ver komt. Maar dat ons lichaam eigenlijk niet zo lekker gaat op sterk bewerkt voedsel daar staan we vaak niet bij stil.

Ik hoop dat ik je kan inspireren met mijn recepten en artikelen om zelf in de keuken aan de slag te gaan. En dat je zult ervaren dat lekker en gezond eten helemaal niet ingewikkeld is.

Liefs,
Veerle

Andere recepten

3 comments

miriam Pijnen 10 maart 2021 - 13:35

succes Veerle , het gaat jouw lukken om heerlijke recepten te posten , waarvan ik lekker kan genieten

Reply
Anne-Marie Verwoerd 16 maart 2021 - 14:35

Succes Veerle!
Ik ga je natuurlijk volgen en je overveerlijke recepten maken!

Reply
Gulsah 29 september 2021 - 09:28

Succes! Ik zie al veel lekkere gerechten om te proberen

Reply

Laat hier een bericht achter